OPETUKSEN JA OSAAMISEN KEHITTÄMINEN
EDUCATIONAL DEVELOPMENT EXCELLENCE
Topik

Uutiskirjearkisto > Uutiskirje 3/2015

Iloa, leikillisyyttä ja luovuutta kieliin – Kielirikasteisen opetuksen ja kasvatuksen tapoja ja malleja omaan työhön ja työyhteisöön

Iloa, leikillisyyttä ja luovuutta kieliin – Kielirikasteisen opetuksen ja kasvatuksen tapoja ja malleja omaan työhön ja työyhteisöön

Oulun yliopiston täydentävien opintojen keskus TOPIK ja Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut tarjoavat yhteistyössä Oulun opettajille ja kasvattajille avaimia kielirikasteisen opetuksen kehittämiseen.

Kielirikasteisen opetuksen ja kasvatuksen avaimet (4 op) starttaa loppusyksystä 2015 kutsukoulutuksena Oulun kaupungin perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Koulutuksen tavoitteena on löytää sopivia kielirikasteisen opetuksen ja kasvatuksen tapoja ja malleja omaan työhön, työyhteisöön ja jopa yli työyhteisörajojen.  Koulutuksessa pohditaan myös miten rakennetaan monialaisia oppimiskokonaisuuksia kielirikasteisen opetuksen ja kasvatuksen elävöittämiseksi.

Hyvä Oulun kaupungin luokanopettaja, kieltenopettaja ja lastentarhanopettaja: Tartu tilaisuuteen ja liity joukkoomme. Otetaan yhdessä askelia kielirikasteiseen opetukseen ja kasvatukseen!  

Koulutuksen antia tallennetaan blogiin, joka avataan myöhemmin syksyllä. Seuraa TOPIKin Facebook-sivuja, joilla kerromme blogin avaamisesta!

Lisätietoja:
Sirpa Kova
Täydentävien opintojen keskus –  TOPIK
sirpa.kova(at)oulu.fi
Puh. 0294 487416

Paula Vaskuri
Täydentävien opintojen keskus – TOPIK  
paula.vaskuri(at)oulu.fi
Puh. 0294 484178

Eija Ruohomäki
Oulun sivistys- ja kulttuuripalvelut
eija.ruohomaki(at)ouka.fi
Puh. 044 703 9189Täydentävien opintojen keskus
TOPIK Facebook
Opettajien täydennyskoulutus
Oulun yliopisto

EDE

Oulun yliopisto