OPETUKSEN JA OSAAMISEN KEHITTÄMINEN
EDUCATIONAL DEVELOPMENT EXCELLENCE
Topik

Uutiskirjearkisto > Uutiskirje 1 / 2012

Oulun yliopiston täydennyskoulutustoiminta sai uuden kotipesän

Oulun yliopiston hallitus päätti kesällä 2011, että yliopistoon perustetaan yksikkö, joka kokoaa täydentävien opintojen tarjonnan ja työelämäpalvelut saman katon alle. Uudessa Täydentävien opintojen keskuksessa yhdistyvät yliopistollinen täydennyskoulutus ja avoin yliopisto-opetus (entinen Koulutus- ja tutkimuspalvelut), opiskelijoiden kieli- kulttuuri- ja viestintäkoulutus sekä sidosryhmätoiminta. Keskus tarjoaa monipuolisen kontaktipinnan yliopistoon niin elinkeinoelämälle, julkishallinnolle kuin yksittäiselle oppijalle.

Tarjoamme yliopiston perusopiskelijoille mm. tutkintoon kuuluvaa kielikoulutusta, kesäaikaista opetusta sekä tukea harjoitteluun ja työllistymiseen. Aikuisopiskelijoille on tarjonnassamme laaja täydennyskoulutus sekä avoin yliopisto-opetus. Alumnitoimintamme liittää yliopistosta valmistuneet omaan kotiyliopistoonsa. Sidosryhmäpalveluilla ja varainhankinnalla kytkeydymme alueen elinkeinoelämään, julkishallintoon ja yhteisöihin. 

Nämä muutokset viestivät, että Oulun yliopisto ottaa täydennyskoulutuksen ja elinikäisen oppimisen vakavasti. Täydentävien opintojen keskuksen myötä täydennyskoulutus kytkeytyy entistäkin tiiviimmin yliopiston profiiliin ja toimintaan.  

Esa Niemi
Täydentävien opintojen keskus
TOPIK Facebook
Opettajien täydennyskoulutus
Oulun yliopisto

EDE

Oulun yliopisto